Travelite és Titan bőrönd garancia

Travelite és Titan bőröndjeinkre rendeltetésszerű használat esetén 2 év garanciát vállalunk. (A bőröndök leírásában ellenőrizheti a garancia időtartamát.)

A Travelite és Titan termékeket szigorú vizsgálatoknak vetik alá, annak érdekében, hogy az utazási termékek a legszigorúbb szabványoknak is megfeleljenek. Következésképpen, ha probléma merülne fel a Travelite és Titan termékkel és a probléma oka gyártási vagy anyagi jellegű hiba, a Táskacentrum.hu saját belátása szerint helyreállítja vagy kicseréli a Terméket az itt leírt garanciális feltételeknek megfelelően. A garancia csak a Termék első vásárlójára vagy a megajándékozottra érvényes. A garancia időtartama a Termék számlájának időpontjától érvényes és a Termék számlájával érvényesíthető.

Ez a garancia csak a gyártási hibákra terjed ki, és nem tartalmazza a nem megfelelő használatból eredő károkat (úgy, mint szokatlan elemekkel való közlekedés), hanyagság, baleset, kopás, extrém hőmérséklet, oldószerek, savak, víz, a termék normál elhasználódása, vagy szállítási károk (például légitársaságok által). Amíg a nem-garanciális szervízelést bármely cég által elvégeztetheti, addig a Travelite és Titan előírja, hogy a garanciális javíttatást a Travelite Szervizközpontjában végeztesse el. A nem megfelelő vagy nem megfelelően elvégzett karbantartás vagy javítás érvényteleníti ezt a garanciát. Mindemellett a termék Szakszervizbe való eljuttatásakor esetlegesen felmerülő szállítási, csomagolási és adózással kapcsolatos és egyéb költségek Önt (vásárlót) terhelik.

A garanciális szolgáltatások igénybe vételéhez a Szervízközpontban, szüksége lesz az eredeti vásárlást igazoló blokkra/számlára. A Szerviz központ meghatározza, hogy a probléma megoldását fedezi-e vagy sem a Travelite és Titan garancia. Amennyiben a garancia érvényes, tájékoztatni fogják Önt, hogy a termék javítható-e vagy ki lesz-e cserélve. Minden ilyen javítás vagy csere költsége a Táskacentrum-ot terheli, beleértve az összes javítással vagy cserével járó kiadásokat. Amennyiben a terméket cserélni kell, de az a típus már nem érhető el, úgy a Táskacentrum vállalja, hogy egy hasonló termékkel helyettesíti.

Véletlenszerű és következménnyel járó károk kifejezetten ki vannak zárva. A labor díjakra és károkra, melyek bármilyen más cég által végzett munkának tulajdoníthatók, a garancia nem vonatkozik. A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, minden garanciával foglalkozó törvény érvényes. Jelen garancia korlátozva van a termék értékére. A gyártási, műszaki adatok értesítés nélkül módosulhatnak. A termékzárak célja, hogy megóvja a terméket illetve annak tartalmát a véletlen kinyitástól, lopásoktól vagy a légitársaságok vagy más reptéri hatóságok illetéktelen bejutásától. Kérjük mindenképp vizsgálja meg termékét, miután idegenek kezében volt. Ha a szállítás után sérülten kapja vissza, kérjük keresse fel a szállító céget, (mely rendelkezik a termék károsításával szembeni biztosítással) az érkezés helyszínén, amennyiben lehetséges, vámkezelés előtt.

A garancia célja, hogy speciális jogokkal ruházza fel Önt. Mindemellett, az itt leírt jogok mellett Ön további jogokkal is rendelkezhet, melyek államonként és országonként eltérhetnek, tekintettel a jótállás kirekesztésére vagy alkalmazására, a véletlenszerű és következményekkel járó károkra és javításra, valamint cserére. Következésképpen, a korlátozások vagy kirekesztések kifejezetten jelen garancia esetében nem alkalmazhatók Önnél.