Visszáru

Készítsd el a visszárut!

Lehetőséged van a rendelés átvételétől számítva 30 napon belül elkészíteni és vissza küldeni a megrendelt termék(ek)et.


FONTOS!

Csak eredeti cimkével ellátott terméket, az eredeti dobozában áll módunkban átvenni! 

Amennyiben levágod a termékről az eredeti címkét, az már nem új termék, így nem áll módunkban visszavenni!Alapvető információk a visszaküldéshez

1. Ellenőrizd le a termék(ek)en található eredeti címké(ke)t, ezzel tudod igazolni hogy a termék(ek) új és nem használtad!

2. Töltsd ki a visszaküldési formanyomtatványt.

3. Csomagold be biztonságosan a visszaküldeni kívánt termék(ek)et, rakd be mellé(jük) a dobozba a kitöltött és aláírt visszaküldési formanyomtatványt és a számlát! Csak ugyanabban a dobozban küldheted vissza a termék(ek)et, amelyben tőlünk kaptad - távolítsd el a régi címkét a dobozról!

4. A következő címre kérjük megcímezni a visszáru csomagot:

Táskacentrum-visszáru
Szombathely
Fő tér 37.
9700

5. A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli! Ne felejtsd el, hogy utánvétes csomagot nem tudunk átvenni tőled, ezért arra kérünk, hogy beszedendő összeget semiképpen se írj rá a csomagra!Fontos tudnivalók

Amint a Visszáru Központunkba visszaérkezik a csomagod és egyúttal feldolgozták kérelmed, e-mailben vagy telefonon értesítünk.

Amennyiben eredeti, kifogástalan állapotban kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek), a jóváhagyást követően vissza utaljuk a vételár(uk)at a visszaküldési formanyomtatványon feltüntetett bankszámlaszámra.

Amennyiben nem eredeti állapotában kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek), nem áll módunkban vissza utalni a vételár(uk)at és portósan vissza küldjük!

A visszáru folyamat előreláthatólag 10-14 napot vesz igénybe.Elérhetőségünk

Amennyiben további kérdésed van keress minket email-ben info@taskacentrum.hu.