Szavatosság

REKLAMÁCIÓ

Termékszavatosság


Bármilyen minőségi hiba, reklamáció esetén az info@taskacentrum.hu címen vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérjük emailben írd meg a termék hibáját, valamint csatolj hozzá fotót a táskáról és a hibájáról.

Még nem hordott új, címkés terméken minőségi hibát tapasztalsz, mi azt díjmentesen kicseréljük, vagy kérésre a termék vételárát és - amennyiben a számlán szereplő tételek mindegyike visszakerül a Táskacentrum-hoz - a szállítási költséget is visszatérítjük.

Amennyiben a termék visszajuttatásának módjáról egyeztettél kollégánkkal, az alábbi, kitöltött dokumentumot kérjük, hogy mellékeld a termékhez:

 REKLAMÁCIÓS NYOMTATVÁNY

A minőségi hiba elbírálásához mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges - ehhez a következő e-mail címen kell felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálati munkatársunkkal: 

     info@taskacentrum.hu

1. Javítható hiba

Ebben az esetben a terméket szakműhelyünkben megjavítjuk, és a lehető legrövidebb időn belül a mi költségünkre visszajuttatjuk.

2. Nem javítható hiba

Ebben az esetben a hibás árut kicseréljük, vagy a vételárat visszafizetjük. Visszatérítést csakis bankszámlára tudunk elvégezni, lakcímre nem áll módunkban.

Szavatosággi feltételek

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártók magyarországi forgalmazója biztosítják Önnek.  

A csere vagy pénz visszafizetés csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt .

A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások, valamint a természetes elhasználódásból eredő kopások (pl. kidörzsölés,sarkak kopása,világos táska elszíneződése,bőrönd kerék kopása stb) nem a gyártásból eredő hibák,ezért azok nem tartoznak a garanciális reklamáció körébe. Ilyen eseteknél szakvéleményt kérünk és aszerint járunk el.

Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

További információk:

 FELHASZNÁLÁSI ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

simplepay_hu