Szavatosság

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre fél év szavatossági jog érvényesíthető! Ez a szabály az üzlet teljes választékára vonatkozik, azon termékekre is, amelyeket akciósan vásárolt. Figyelem! Travelite és Titan bőröndökre minimum 2 év szavatossági jog érvényesíthető. Részletes tájékoztatás itt érhető el.

Hogyan tudsz élni a szavatossági jogoddal?

Amennyiben meghibásodott az oldalunkon vásárolt termék, a következő módon tudod elküldeni bevizsgálásra:

Töltsd ki a visszaküldési formanyomtatványt, és a számlával, illetve a termékkel együtt küldd el a következő címre:

Táskacentrum-szavatosság
Szombathely
Fő tér 37.
9700

Reklamáció esetében nem tudunk futárt küldeni, ezért bármilyen szolgáltatóval visszaküldheted a terméket. A reklamáció visszaküldésének költsége a vásárlót terheli. A feladott csomagon semmiképp se szerepeljen utánvét, vagy beszedendő összeg. A szállításról a feladószelvényt érdemes megtartani. Személyesen is van lehetőséged elvinni a csomagot a fenti címre. Amennyiben további kérdésed van keress minket email-ben info@taskacentrum.hu.

Szakértőink fogják eldönteni, hogy pozitív bírálat esetén javítás, a termék cseréje, vagy pénzvisszafizetés lesz-e a megfelelő megoldás. Igyekszünk 15 napon belül döntést hozni a panaszos ügyedben és értesíteni telefonon vagy elektronikus úton.