A cégről

Táskacentrum - 1996 óta
Arra koncentrálunk, amihez a legjobban értünk - táskák, bőröndök és kiegészítők. A táskacentrum.hu az egyik legnagyobb online áruház ebben a kategóriában! Köszönjük a sok pozitív visszajelzést, amely még inkább arra ösztökél minket, hogy mi legyünk az elsők ebben a rangsorban! Táskák, bőröndök, pénztárcák - minden amiről eddig csak álmodtál elérhető a nap 24 órájában. Már több mint 20 éve vagyunk a piacon, kínálva gondosan válogatott hazai és külföldi márkák termékeit. A választékot szüntelenűl erősítjük további exluzív márkákkal. De, ami számunkra a legfontosabb és a legértékesebb a pozitív vélemények és a magas minősítés. Jelenleg mi vagyunk az egyik legnagyobb táska és bőrönd készítőkre szakosodott üzlet Magyarországon.

Célok
Mi a Táskacentrum-nál problémamegoldóként és szolgáltatás-orientált partnerként tekintjük magunkat. A professzionalizmusra összpontosítunk és nagy hangsúlyt fektetünk arra, amiben a legjobbak vagyunk. Ezt a fókuszált öntudatosságot minden interakcióban alkalmazzuk, akár a fogyasztókkal, akár a kereskedelmi partnereinkkel.

Márkáink
Kíváló minőségű rostbőr KAREN, CHIARA és ZIA táskákakat forgalmazunk. A Karen táskák a klasszikus, elegáns vonalat képviselik. A Chiara táskákra a modern formák és dizájn színek a jellemzőek. A Zia táskák a fiatalos haladást képviselik. 2019 tavasza óta cégünk forgalmazza Magyarországon a TRAVELITE és TITAN bőröndöket. Travelite bőröndök utazásra készítve, a kiválóság hagyományával 1949 óta. Titan bőröndök a stílusos utazáshoz, a haladás Német színvonalán.
Webshopunkon nem csak az általunk forgalmazott táskákat (Karen, Chiara és Zia) és bőröndöket (Travelite és Titan) áruljuk. A táskacentrum.hu oldalon, több mint 4500 termék van egy helyen.

Az ügyfelek véleménye
Arra kérünk titeket, hogy osszátok meg véleményeteket a céggel illetve a vásárolt termékkel kapcsolatban, a külön erre a célra létrehozott független www.taskacentrum.hu oldalon. Amennyiben kérdésed van keress minket email-ben info@taskacentrum.hu.

© taskacentrum.hu

simplepay_hu