Nézd meg miért érdemes vásárolni a táskacentrum.hu oldalon

 Biztonságos, gyors, kényelmes

Arra koncentrálunk amihez a legjobban értünk - táskák, bőröndök és kiegészítők. A táskacentrum.hu az egyik legnagyobb online webáruház ebben a kategóriában! Táskák, bőröndök, pénztárcák - minden, amiről eddig csak álmodtál, elérhető a nap 24 órájában. Köszönjük a sok pozitív visszajelzést!

 Gyors kiszállítás

A leadott rendeléseket 24 óra alatt feldolgozzuk és biztonságos, elegáns csomagolásban, 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk.

 Ingyenes kiszállítás

Már 10000 Ft-tól ingyenes kiszállítás postapontra, internetes fizetés esetén.

 Akár 70%-os akció

Nálunk olcsóbban vásárolsz! Figyelj a szezonális végkiárusításokra. Hírlevélhez csatolt akciók, a kedvezményt igazoló kódokkal.

 Többféle fizetési mód

Fizethetsz bankkártyával a Simple Pay oldalon keresztül, vagy választhatod az utánvételt, azaz személyesen készpénzzel vagy bankkártyával fizetsz a futárnál.

 14 nap a visszaküldésre

Rosszul választottál méretet? Meggondolatlanul vásároltál? Mi 14 napot adunk arra hogy élj az elállás lehetőségével.

 Igen tessék, Táskacentrum! - ügyfélszolgálat

Kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban? Segítségre, tanácsra van szükséged a vásárlást illetően? Lépj kapcsolatba velünk telefonon, e-mail-ben vagy akár a Facebook-on is! Ügyfélszolgálatunk elérhető hétfőtől vasárnapig 10:00-18:00 között. Elsőként szeretnél értesülni a hírekről? Iratkozz fel hírlevelünkre!